2011-02-28
 14:28:05

Lista.

Tror jag ska försöka på mig en lista, haha! många som har haft denna på sina bloggar, så ska väl inte vara sämre :P ?






1. Madelen heter jag.
2. Älskar min familj och mitt guld (mina syskonbarn)!
3. Boxas.
4. Tränar på Sats.
5. Bor med min babe på Tågaborg.
6. Pluggar till lärare i mamlö.
7. Är svag för choklad.
8. Fyller 24 år i april. 
9. Tycker inte om att åka tåg.
10. Föredrar hemmakvällar än festkvällar nu ;) !
11. Är hysteriskt rädd för spindlar. (fick bli en extra:P)


Dag 1 –
En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 –   En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 –   Min favorit årstid och varför.
Dag 4 –   Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 –   Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 –   Typ av killar jag faller för.
Dag 7 –   Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 –   En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 –   Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.
2011-02-28
 09:02:01

Vad trött jag blir.

jag blir så trött när inget går som jag vill. .


Tvätt i dag, INGET skjölmedel, men jag satte igång första tvätten UTAN sköljmedel. & Jo, nu hinner jag ju inte träna pga att jag var tvungen att gå & handla sköljmedel på hemköp! Oh. Sen har jag matte att läsa, känner redan hur magen börjar IGEN! Orkar inte, vill bara ha lite lov. NU! Åja, man måste få lov att ha såna här dagar också, eller? Ska inte gråta över spillmjölk. Ska träna ikväll i alla fall. 

& just ja, jag borde ju moppa golvet också. Oh jag dör lite! 

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv, snoka lite till på FB, sen börja läsa lite Matte. Har ju p-möte ikväll på jobb, måste dock sticka vid 19 då träningen börjar halv åtta. :D



: )
2011-02-27
 13:09:04

The Zone

I går tog vi oss upp till GBG för att se The Zone. Innan jag började boxas förstod jag inte vitsen med att gå in i en bur för att bli totalt prylad, men nu gör jag.  (jag förstår folk som har samma inställning som jag hade innan :]) ! Inte för att jag har blivit prylad i en bur, dock fått en blåklocka på förra träningen ;P. 

Det var många bra matcher, och en tjejmatch också. Inte illa, dock slutade den efter 8 sekunder. Illa. . Motståndaren fick in några tunga slag, jag hade inte velat vara svensken. Ajaj. . 





tung bild, väntar..


Mats från vår klubb Kaisho tävlade också, och det var en mycket bra match. Jämn, och såklart vann han. Jag känner inte honom mer än att vi säger hej på klubben, men det var mycket roligt att se hans match. 









Vi satt längst upp och det var bra platser, trodde det skulle vara dåliga platser, men icke :) perfekt

nu borde vi ta tag i den sista städningen, dammsugning kvar & moppning.

I dag hoppar jag träningen faktikst, min kropp sa åt mig i går att jag inte borde träna, men gjorde det ändå. Så i dag vilar jag. Men på i morgon kör jag igen. 

Måndag, Cykling 9.30 Boxningn 19.30
Tisdag, Body Pump 19.30
Onsdag, Boxning 19.30
Torsdag, Löpning på fm, Cykling 17.00
Fredag, Body pump 9.00
Lördag, Cykling 10.00
Söndag, Zumba 16.30 (om jag inte ska träffa Frida, i så fall blir det löpning på fm) 

Nu vill jag verkligen bli den där vältränade snygga tjejen. + att vi ska boka in ett möte med en PT på sats, Togge hade ingen sån underhudsfettsmätare, (vet inte ens om det heter så:P) Så ska boka in det och se hur mycket sånt skit man har! :P hahaha. : ) !


Nu JÄVLAR säger jag! 


2011-02-26
 14:46:34

Hej & hå.

I dag intog jag Sats kl 10, intevall cykling.  Jag höll på att dö ett tag där. haha, kändes fruktansvärt bra när vi klev av cylken och jag levde ;) ! imorgon intar jag cyklingen kl 11 :) Dåligt med träning denna vecka. men har jobbat och inte haft riktigt med tid + magen som verkar börja ge med sig :) . Får hoppas nästa vecka blir bättre =) ! Sommaren är på väg och min kropp ska minskas :D


I dag drar vi till götet. bestämdes i går kväll, The Zone :) ! Biljetter inköpta i dag och ikväll hejar vi på MATS från Kaisho. Oh, helt laddad. Ska göra mig klar för bilresan upp, duschat och städat här hemma. Fortsätter i morgon, för nu hinner vi inte! :) Egil hämtar oss kl 16. Christel är också med, medtvingad av Egil för att inte bli det tredje hjulet. hahah! Stackars Christel när matcherna börjar. Kankse är det hon som är mest intresserad ? vem vet!? Kameran åker med i alla fall :) ! 

Nu måste jag göra mig klar, håret ska fönas, lite smink på och kläder förstårs, och innan det måste jag smörja min torra kropp! ;D
Ha en kanon lördag, och Helena, bli inte förfull, för i morgon ska vi promenera ;D ! LOVE.



2011-02-23
 18:49:52

Nu kör vi.

Magen är mycket bättre, så sticker snart iväg och tränar boxning på Kaisho, : ) !


Blir gymmet i helgen, kanske hinner med det i morgon också efter jobbet. Men fredag ska jag träffa Lina. : ) blir nog en runda på väla om jag känner oss rätt. :D ! CSN kommer ju lägligt. Hahaha. .


Nu har jag börjar med min kaloriräkning :) ! inte det lättaste och vi ska inhandla en våg. Men skam den som ger sig eller ;) ? Jag ska ner i alla fall 5 kg, och jag vet att folk kommer höja på ögonbrynen, men 5 kg är inte mycket. Det krävs många kilon för att det ska synas, och jag "måste" bli av med mitt underhudsfet. Det låter mycket med 5 kg om man inte håller på med träning och dylikt själv. Men jag lovar er att jag har allt under kontroll ;) (ser en orolig moster framför mig) ;D!

I morgon ska jag jobba, ååh, mys. MED Fi också av alla :D !

nej, nu drar jag snart, ska bara göra mig i ordning det sista. Har satt på träningsmusiken så är pepp! : )
2011-02-22
 21:48:36

lånar.

min gamla design till denna tills jag känner att jag hittar en bra :) !
2011-02-22
 21:27:58

föreläsning.

I dag intog vi sats, föreläsning om kalorier. Har hållt på med kalorier innan, men behövde en pusch igen.
Till sommaren ska jag verkligen vara fit ;D med hjälp av Togge ;) han har inget val. Får åka ner till Malmö Sats och göra en mätning på hur mycket underhudsfett jag har. sen är det bara att köra, & skippa allt som heter CHIPS och läsk. 

tyvärr har träningen blivit lidande nu när magkatarren satt igång, men känner att jag är på god väg tillbaka igen : ) ! Det är så tråk när man blir dålig när man kommit igång ordentligt. ;/ men bara att bita i det sura och vila lite.

I morgon intar jag boxningen på kaisho :) ! i måndags då jag låg på soffan hade bara joakim kommit till boxningen, lite drygt ;/ ! hoppas det kommer fler i morgon! : ) 

nej, nu ska jag dricka mitt sista glas cola, och vänta in Big Brother :) ! 



drömkroppen :) !
2011-02-21
 20:12:23

bloggen.

bloggen är under uppbyggnad ;D !


Lillprinsen har fyllt år ! :) mys ♥ .








Lägger bara in bilder på C & E, då jag inte vet om jag får lägga ut på de andra barnen/folket! Morfar kom ju också med :) . C är inte så jätteintresserad över att bli fotograferad längre! ;)


Annars, jo åkt på jävla magkatarr. fyfan vad ont det gör. låg hela söndagen, kunde springa ner och ta tvätten, men det blev ingen städning! Fyfarao vad ont det gör. 


I dag har jag jobbat, oh vad jag älskar mitt jobb! Ska jobba på tors och fre också, & då ska jag jobba med SOFIE :) mysmys! 

Fick hoppa boxen i dag, hade inte varit läge om jag hade fått en box i magen, då hade jag kräkt. usch, hatar att ha ont i magen! ;( 

Nu ska jag se om jag kan fortsätta med bloggen eller om jag skiter i det :) ! får se. 


2011-02-18
 09:24:29

GRATTIS :)

Moster stora prins blir 2 år i dag :D tiden har gått så fort. Lilla älskade prinsen ♥

G R A T T I S älskade pojk.



Liten prins.




Stor prins.





PUSS!   ♥
2011-02-13
 16:08:51

...






And whenever you tried to hurt me
I just hurt you even worse
And so much deeper.



2011-02-08
 21:37:44

back on track.

nu så, nu har jag ont i hela min kropp, aaah. ♥

träningen är igång, i går boxning, och i dag gym! Dock fick jag veta i dag att det tar tre gånger feber tiden att komma tillbaka till vanlig träningsrytm, alltså kommer det ta mig TRE VECKOR! Åja, skam den som ger sig. Imorgon blir det gym igen, ben mage och rumpa ska få sig en omgång. 

träning hela veckan, utom lördag. Då ska jag passa mitt guld, ♥! sover där fredag till lördag, så vilar lite från träningen på lördagen då ;D ! 

nej, nu ska jag ta mig en blodapelsin. :) vi hörs närmare. .
2011-02-07
 17:43:25

Fina människa.

Ett sms som kan göra dig lycklig, glad & varm.. Jag får fina hela tiden, av världens finaste vän, Helena. Hur ska man kunna kontra dessa. . Du får mig att resa mig när jag trillat ner. Legolove.

♥Du har många fina egenskaper, bland annat att få dina vänner att känns sig älskade och vackra. Finns ingen som är som du, planetens finaste stjärna.


♥ Om du bara viste vilken fin människa du är, hur mycket du betyder för mig och hur älskad du är. 



Vänskapen som vi har, är något utöver. Vi behöver inte prata med varandra, men ändå så är allt som vanligt när vi ses igen. & vi har aldrig tråkigt ihop. .
2011-02-04
 20:52:53

tillbaka till verkligheten.

Nu är jag tillbaka efter att ha varit väldigt sjuk, :/ hade massa hög feber och nu bihåleinflammation, penicillin i 10 dagar, så tar sista i morgon :) ! Men inte ska man väl gnälla över det :)? 


I alla fall, träningen har fått ligga på is nu ju med tanke på mediciner och sjukdom. Men på måndag så är vi tillbaka på banan ;) ! Box på kvällen, vilket jag ser framemot, & ska hinna med ett pass på dagen också, blir nog gymmet! Saknar verkligen och träna, och saken är den att jag äter mer onyttigt när jag inte tränar! Öhe! Men nu ändrar vi på det!


I dag har jag träffat Malin och Mini. De hade bakat bullar, mums! :) Blev en liten mysstund. Annars har det inte hänt så mycket. 

Jag är så värdelös på att blogga, hahah! :P Men jag ska försöka komma igång igen ;) 

Tjing !