2011-01-26
 20:18:43

Inte död. . än!


ska bara in och säga att jag inte är död, än! Hög,& då menar jag JÄTTEHÖG feber som fick oss nästan att åka in till sjukan i går. Kunde inte röra mig & tårarna rann, inte för att jag var ledsen, utan för att min kropp var så varm. Babe som också är sjuk, fick ta hand om mig, badda mig med kall handduk, servera mig vatten. I dag när jag vaknade mådde jag lite bättre. Men nu börjar febern stiga igen! Ska snart inta soffan igen. 

Haha, jag messade lite med mamma i går och skrev att jag var sjuk och trodde jag hade svininfluensan.

Jag: mamma, jag är sjuk!

Mamma: vad är det med dig?

Jag: enligt allt, är jag ett svin.

Mamma: nej, du har fått influensan, drick mycket och vila så ska du se att  du blir frisk, Krya på dig nu.


efter en stund, får jag ett mess av henne igen.

Mamma: och håll dig borta från datorn och googla en massa, för snart kommer du med att du har pesten också.

Hahahha! gillar att mamma vet att jag sitter och googla på vad jag kan vara för sjuk! Men faktiskt, enligt att är jag ett svin.

Vi får se vart det hela leder, & jag måste blir frisk till lördag, då har vi klassfest ju.

KRYA på mig nu ♥
2011-01-22
 19:13:12

Mår sisådär.

Hämtade upp mitt fina guld i går, kom hem efter många om och men då vi satte oss på fel buss in till Lund. hahah.. Cornelia frågade, är vi inte framme snart? & jag tyckte det tog lite väl lång tid. Men, vi bytte och kom hem :) Vi mös med hemma lagad pizza och sedan lite fredagsmys. Båda barnen somnade kvart över åtta :) ! 


Jag har däremot inte sovit så himla bra, varit vaken från och till. . varm och kall. Jättekonstigt.  Jag mår bättre nu, men fortfarande inte helt ok! Jag trodde vi skulle få ställa in tropikariet i dag, men efter två panodil var jag på fötterna igen :) så vid 11 stod vi vid tropikariet och likaså morfar. Mormor hade ont i höften så hon kunde inte följa med i dag! :/ 


Jag har inte varit där sen de gjort om, och det är verkligen jättefint. Mörkerrummet var lite läbbigt då fladdermössen kommer flygandes mot en! hahahaha. Emme ville inte alls gå in där andra gången, "jag bill inte, jag är jättelädd" sa han och vände på klacken! Hahaha, sötlök. Cornelia ville inte heller då hon också tyckte det var obehagligt! Jag kan faktiskt hålla med dem!








Vi gillade absolut alla dess olika aporna, och fiskarna/hajarna! Det var super mys. :) Vi kom lagom då lemurerna skulle få mat, så jag hade 2 st på min rygg. Hahahaha :) !

Efter tog vi en lunch på Donalds. vi gick hem och fikade hos oss sedan, men innan fikan tog jag & emme oss en lite sovtur. Kan säga att det var himla skönt, lillprinsen sov i ca 2 timmar, medan jag kanske  1 timme :) ! Välbehövligt. Dock känner jag mig lite krasslig igen, men det går nog över. :)
Nu ska vi fira lördag, PUSS!   ♥
2011-01-20
 10:01:49

Blev så glad.

När jag såg att min Emz hade kommenterat i min blogg. :D Saknar dig hjärtat, mycket! 

I går var det träning, box! Sparringen var jag helt död på. Hahaha, så de hade försprång där på mig. De flesta som jag körde mot prylade mig lite grann! ;)


Igår hann jag även med en runda i Lund :) ! Träffade min fina Emelie. Handla 2 saker på Make Up Store. Oh, besatt. : ) På tal om smink så har ju Malin min andra fina vän öppnat en sida med smink. TOPPEN bra :) jag älskar det, just för att det är billigt och bra produkter. Jag har bland annat, fondation, puder, läppglans, kajal, och några saker mer, kommer dock inte på vad och jag orkar inte bege mig ut i badrummet :) ! men i alla fall, jag trivs kanon. Verkligen! + att det är så billigt, gör det hela mycket roligare då man kan handla något extra. :) www.sminkprinsessan.com In och kolla läget :) Hon har till och med satt ner priserna på vissa varor :)

Jag skulle ha tränat i morse, kl 9. Men vaknar med huvudvärk. Har gjort hela veckan ;/ Fattar inte vad det kan vara. Stress kanske, eller något annat. I alla fall så ska jag träna efter skolan i dag. Lite gym eller så. :) ska se om där är något roligt pass, :) Det blev cykling ;) . 

Vi hörs, kul att några har hittat hit. :) Vet bara inte vilka. . hahah :)

Ha en toppen dag, :)
2011-01-19
 10:41:19

miss i protokollet.

Detta med bloggandet går ju sådär. men jag försöker.
I söndags gymmade vi, & i måndags var det boxning. :) ! Jag älskar boxningen, & ni som inte provat på det, måste prova! :) jättebra träning för hela kroppen.

Igår tog jag lite ledigt, hade p-möte på jobb. & sista tentan för denna kursen. Vilket blev godkänt. Nu väntas bara få ett besked om allt annat också! :)

I dag ska jag nog träffa Emelie en stund, & sedan träna, boxning i kväll :) ! Imorgon blir det gymmet innan jag ska träffa Lina efter hennes jobb!

Nu ska jag göra ve mig, usch vilket tråkigt inlägg ;) men bättre än inget :D
:)
2011-01-16
 09:43:32

Gymmet.

Nu har jag tryckt i mig två knäckebröd och dricker mitt kaffe.
Väntar in Togge som kommer från jobb, vi drar och tränar nu vid 10tiden på gymmet! Han brukar kunna komma med mördaspass, så man knappt kan gå/sitta dagen efter. En gång hade jag sådan träningsvärk i rumpan, och kunde nästan inte sätta på mig toa.. Hahah! Det är sjukt, men jag älskar det.

Till lunch hade jag tänkt ceasarsallad :) så måste inom hemköp efter träningen. Ska bara få tag på Frida som gör så förbannat god dressing! Annars får jag fuska och köpa en :) !

I dag väntas annars min tenta, usch kommer inte orka med den! men måste.  

Nej, nu tänkte jag börja göra mig klar, träningskläderna är på, men toabesök och lite så :) . 

2011-01-16
 00:16:00

om några timmar.


Då är det söndag nu. . & jag har inte ens vistats utan för dörren i dag. Känns verkligen bra! Saken är den att jag har mycket som ska in till skolan nu, och har suttit med ett arbete sen 11 i morse. Undantag med några pauser. . Det är så himla drygt måste jag säga. 




Annars, i morgon kl 10.00 kommer Togge, då intar vi gymmet för träning! Ska bli skönt. . skulle varit och tränat i dag, men icke, som sagt tentan tar för mycket tid. men jag måste träna imorgon, & efter det är det rätt hem för ännu mer tentaskrivning. Jag längtar SÅ till tisdag, då är det klart, kl 11.10 har vi "sista" tentan denna kurs & efter det ska jag bara njuta av att det blir lite lugnt ett tag! Har ju en tenta kvar, men den kan jag inte påverka nu ändå. : )

Jag tror jag ska packa ihop nu, darling är ute och ölar, vilket gör att JAG har makten (vilket jag annars också har ;P) över fjärren ;) ! Fast jag lär nog somna. . : ) Mys.


Sov gott, vänner ♥ !
2011-01-15
 21:09:00

Nytt år.

Jag välkomnar er hit nu. .

Tron om att det ska bli bättre på denna bloggen valde jag nu att byta. Det blir en blandad blogg :) jag tänker skriva om min träning, mesta dela för att puscha mig själv, och kunna föra ner resultat. Detta år ska bli ett bra år, med mycket bra kost och mycket rolig träning! Som hjälp har jag ju alltid Toggeman, PT som han är & bästa killkompis, kommer nog detta gå vägen :) ! Han har alltid många och bra tips, som jag kommer dela med mig av.

Kosten är inte min starka sida, men LCHF är inte helt fel. Så kör vidare och hårdare på det, då jag bara ska ha en ätardag.

Annars kommer bloggen bestå av mitt vanliga liv också, ;) skolan vänner familj och sambolivet :) !


Denna kropp hoppas vi på att kunna gå runt med i sommar ;) ! Vi får väl se ! : )