2011-03-31
 18:48:29

Paus i vardagen.

jag har tagit en lite paus, från vardagen, bloggen, OCH (hör och häpna) träningen i fyra dagar

nu känner jag mig rätt laddad igen, tränade boxning i går. Så skönt, och extra skönt när jag inte tränat på 4 dagar :) men nu jävlar.  Fast fyra dagar utan träning är ju egentligen inte så jättemycket, fast tränar man nästain till varje dag så blir det luckor i vardagen ;) haha. Skönt ibland

i dag fick jag frukost på sängen av min darling, det var inte i går ;) ! mysigt med lite frukost innan skolan. :) förövrigt har jag hamnat i en kanon grupp i nya kursen ! :) vi alla ligger på samma nivå. Snabbt och lätt ska det vara, och inte övertid. I LIKE.

& i måndags var jag och helena på ULLA :) haha. köpte faktikst inte jättemycket, men en del. :) mysigt med en heldag ihop ♥ !
nej, ska ta tag i mig själv. ledig imorgon, träning står på schemat. & tvätt. ;/  men det måstes ju.
2011-03-25
 11:28:41

Ny tränad.

Usch, känner att min motivation till träningen hänger inte med mer. . tränar och äter som jag ska, (enligt kalorier och nyttigt) ändå står jag still. Jättetråkigt. . Men skam den som ger sig, så heter det väl?


Har varit på body pump i dag, första gången på sats, så jag tog inte allt för mycket vikter. Måste komma in i det först :) Mycket bra klass. Så det ska jag fortsätta gå på.  i morgon ska jag gå på event, ;) 9.30-12 cykling. Jag lär vara död efter, meeen, det är ju så skönt. Hoppas bara att det finns platser kvar, då jag inte kan boka förren den6 april. Har visst "glömt" att boka av när jag bokat klass. . men, snart kan jag boka igen. :)

Nu ska jag hoppa in på toa, göra mig redo för bussen & tåget som ska ta mig ner till Malmö. Redovisning med matten och sedan slut med den kursen! Dock klarade jag inte mattetentan, men faktikst är jag inte så ledsen över det. Jag hatar matte och vet att jag alltid kommer ha svårt för det. Men ett möte med läraren så ska det nog gå vägen den 2 april ! :) 


NU, toa.
Ha en mysig helg! :)
2011-03-21
 22:41:13

döden.

I dag känner jag mig mer död än levande. . på riktigt. Men så himla skönt :)

Jag vet inte riktigt, men i dag var jag så trött. Kan ha vatt tentan som sög ut musten från mig, jag lär nog få göra en omtenta, men det får jag ta! Matte och jag går inte hand i hand, tyvärr. Men det kan man väl inte göra med allt ;) ?


I morgon blir det Sats, får se om jag gör något, eller "bara" gymmet : ) ! jag märker att jag inte varit aktiv på gymmet, men i morgon :) 

Nu är det BB :) !


;D vilket tråkigt inlägg :P
2011-03-20
 11:55:58

tatto.

Nu har jag bestämt mig, & nu är det på riktigt. nu vill jag ha något som pryder min fina kropp :) (haha).
Jag har sagt länge att jag vill ha en text, yes det ska jag! men när jag sedan tittat så känns den texten fjuttig! så jag har byggt ut den lite.. texten kommer från Bryan Adams, och den låten lyssnade jag ofta på precis efter min mormor gick bort. Därmed vill jag har delar från den låten på min kropp! 

There's no love - like your love
And no other - could give more love
There's nowhere - unless you're there
Take me as I am - take my life
I would give it all - I would sacrifice
You know it's true
Everything I do - I do it for you
There's no love - like your love
And no other - could give more love
There's nowhere - unless you're there
Take me as I am - take my life
I would give it all - I would sacrifice
You know it's true
Everything I do - I do it for you 

Texten är riktad även för min familj, för jag gör verkligen allt för dem! ♥ Så på fredag ska jag ner och beställa tid. :)


Jag är så himla rastlös ska jag tala om för er. Jag vill bara sticka och träna.. NU NU! men jag får hålla mig till i morgon  : ) ! 

nej, nu borde jag gå ner till tvätten.. sedan kommer Emma en stund och vi ska plugga matte. ÖÖH! hatar det,så jävla tråkigt. & är det tråkigt lär jag mig aldrig. åja. . det ska väl fungera! : )


2011-03-19
 10:37:16

Så, nu är jag tillbaka.

Jag blev så glad när jag såg att Aleksandra läste inlägget :D haha, & ja. En fika snart IGEN :) (sist vi fikade, fikade vi i 6 timmar, hahaha)

Nu har min resa börjat, igen! Nya krämer och pencillinkur i 10 dagar, 3 gånger om DAGEN! Jag har kollat upp och jag kan inte träna i helgen, men på måndag är jag på det igen! I alla fall, jag fick träffa en superläkare. Han var verkligen jätteduktig och tyckte att det var onödigt att jag satt där jag satt! Han menade på att man var tvungen och kalla patientier med atopiskt eksem, för att unvika dessa inflammationer. Jag höll med honom, och han blev nästan förbannad när jag berättade att jag ville att läkarna skulle skriva ut mini derm till mig, men vägrade och hänvisade mig att köpa den på apoteket (vilket blir mycket dyrare). Han tittade och såg direkt att detta var ett slag av mycket och jobbig eksem. Han var inte mer än säker på att han ville ge mig en antibiotikakur så irritationen skulle försvinna + 3 nya krämer. Notan slutade på närmare 900 kr, men vad gör man inte? ;/ Allt jag vill är att bli "ren". 

Jag är både glad och ledsen, glad för att det finns en läkare som "förstår" mig, men ledsen för att det tar sån tid och det kostar så mycket pengar när man är sjuk, eller som läkaren kallar det "hudpatient" . Det finns väl inte så mycket att göra egentligen, vänta in högkostnadskorten och se glad ut!? 

Läkaren, Daniel ville inte släppa mig nu, och det känns tryggt. Utan om 6 veckor ses vi igen. 29 april för att vara exakt. Jag hoppas att det är "borta" då, men att han inte släpper mig. Han sa att han skulle lägga upp en plan på hur vi skulle "jobba" med detta så vi slipper att det blossar upp så som det gjorde.


I dag ska jag till Millie som fyller 2 år :) Stor kille. Sedan ska jag ner till mitt fina fina guld, ♥ ! Mysa massa, sen kommer babe. Morfar skulle sova över där tills i morgon, så jag slipper ta tåget ;D ! Det är inte fel. : ) 



Här har vi busungarna i somras :) ! & GRATTIS ännu en gång Mille, vi ses snart :) !


Ooh vad jag vill ha sommar nu när jag tittade igenom bilderna. : ) Mysa med syskonbarnen, gå till stranden, åka till helsingör, gå på tivoli eller bakken! Det ska vi göra i sommar. Nu är Emanuel större också, kanske roligare att åka någon karusell då ! ; ) Cornelia åker ju nästan allt, innan i alla fall ;) ! Hahaha. . OHHH, sooommmar! ♥


Ha en mysig lördag. :) 

2011-03-16
 11:19:29

Onsdag i dag.

NU äntligen ringde de från sjukhuset, tid på fredag kl 9.10- så fick ringa jobb och be om att få stänga istället. Det funkade!  :) Kanske inte kul och stänga en fredag, men vad göra ? Hoppas de hittar en mirakelkur nu ;D !


i går tränades på stas med malin. babe han fick sig en tankeställare då han ställde sig på vågen. illa illa ;) ! Han ska bara komma in i det så funkar det för honom också. Jag märker ingen skillnad direkt på vågen, vilket är tråkigt. . men märker på magen lite. det kanske kommer sen! : )

Vilket otroligt vacker väder vi har i dag. hahaha.. : ) får nog ta mig en runda sen känner jag! :) nu har jag inte mycker mer att säga känner jag! Så vi hör väl! Puss    ♥



2011-03-15
 13:02:19

såklart!

Nu är jag hemma. . var hos mamma och fikade efter vårdcentralen!


Träffade på en väldigt bra läkare där, hon tittade och rörde och tittade. . men kom fram till att hon inte visste vad det kunde vara för något! Nähe? Hon såg att det inte stod rätt till, men ville inte experimentera. .  Så då var man tillbaka på ruta ett. Jag väntar nu på ett samtal från HUD på sjukhuset för att de ska ta emot mig. Det känns skönt att få komma till en hudexpert, IGEN! Har varit patient på hud innan också, men det var ett tagsedan. Sedan "byte" jag till Gina Tupan och blev bra. Men nu är vi tillbaka på ruta ett igen som sagt! Jag gillar dock läkaren på vårdcentralen att hon tog tag i dte och slussade mig till sjukhuset istället för att själv experimentera med mig. det ska hon ha en guldstjärna för. 


Nu ska jag fortsätta vänta, under tiden plocka lite här hemma.


2011-03-15
 09:05:28

VARNING.

Det kanske låter som ett gnällinlägg. .



Nu är jag så jävla trött på att vara mig. . min jävla förbannade hud. eksem sen jag var lite, olika läkare hit och dit, aldrig blivit ordentligt bra! Nu är jag igång igen. mina ben vill jag absolut inte visa för någon, förutom min familj som verkligen vet mina problem. andra ser det inte som eksem, utan de ser det som äckligt! jag med, för jag tycker mina ben är äckliga. jag har fått köpa långa träningsbyxor bara för att inte visa mina ben när jag tränar. det är inte bara benen det sätter sig på, utan hals och axlar också, men även i ansiktet. som tur är har jag inte eksem på det viset i ansiktet, men det räcker för att man inte vill kliva ur sängen och sminka sig. Mamma har fått ta emot många tårar när jag var liten, likaså mina läkare. ville inte vara med på idrotten eller använda shorts. byte gärna om inne på toa för att ingen skulle se. allt blev lättare när min kompis Aleksandra också hade eksem, vi stöttade varandra.



det låter kankse jävligt ytligt detta inlägg, men ni som inte har problemhy vet inte vad jag pratar om. det förstör så jävla mycket. jag kan knappt träna länge pga att jag duschar för mycket, vilket påverkar min hud. den är stram och torr oavsett hur jävla mycket jag smörjer mig. eksemen blossar självklat upp när det är något roligt på gång, det kliar på de mest konstiga ställena på de mest olägliga tiderna. (kul att folk tror jag kliar mig i röven när jag egentligen vill komma åt skinkan lixom ;P). 

& roligt när man ringer till vårdcentralen och ber om en tid och de säger, "ja, oj här ser jag hur mycket allergi och eksem du har, jag bokar in dig så fort som möjligt, kl 10 har vi en tid"!  

Men det värsta är ändå när någon som inte vet hur man har det ber en att sluta KLIA! det går verkligen inte att sluta klia oavsett vilka medel man tar till. Gaaaah.. 

jag vet att det finns folk som har det värre än mig, verkligen! men i dag känner jag bara för att kräka av mig lite. . men nu ska jag ta på mig och bege mig mot vårdcentralen och be om en mirakelkur

Ha en kanon dag, i dag : ) ! ♥
2011-03-13
 19:22:21

kom igen!

I går blev det fest, för hela slanten kan man säga i dag- jag fattar inte vad som hände. 


Vi var ett gäng hemma hos Andersson & Carolin, och jag hade kommit överrens med mig själv att jag inte skulle dricka så mycket då jag ville vara på sats kl 12 på ett event. MEN, efter ett glas vin började jag känna mig berusad. Eh. . okej? Jag lade ner med drickandet en stund och gick och drack vatten. . Då jag tänkte att jag faktikst inbillade mig tog jag ett glas till, haha. Vad händer då, jo.. Madelen blir full! Hur i helvete gick det till. . ? Så jag gav bort mitt vin till Emelie. När vi kom ut ville alla till Cardan. . Jag gillar inte riktigt utgångar längre, hahaha. så jävla jävla gammal :P ! Jag hade i alla fall lyckats att "bara" vara lite berusad isället för full. In på cardan & där köper Carolin en öl till mig, & den höll jag länge på! Haha. 

I morse när jag vaknade trodde jag inte det var sant. . jag var helt galet sjuk, PÅ TVÅ GLAS VIN OCH EN ÖL! Hur är det möjligt, jag förstår inte! & klockan stod på 11.40. Så någon sats blev det inte :( ! Början till migrän hade jag också. Illa illa. . Hahaha.. Kanske ska sluta upp med all alkohol :P ! 

I dag har Martin (togge) stannat hela dagen (sov här i natt). Tittat på film och käkat. En riktigt lat söndag, :) ! 
& nu börjar jag känna mig som en männsika, men ändå inte fullt ut! Det är galet vad så LITE alkohol kan göra. . 



2011-03-12
 11:35:53

Cykling 06.45

I går var jag på Sats halv sju, intog cyklingen kvart i sju. Jag trodde på riktigt att jag skulle somna sittandes. När jag gick upp klockan 6 var det inga problem, tog en Vemma och ett knäckebröd. men när jag väl kom dit och satte mig på cyklen blev jag kalastrött :P! Men när passet väl börjad var jag igång. Shit som jag svettades, helt galet, men så förbannat skönt efter!  : ) 


I går var det skola hela dagen, dryt! på kvällen intog vi bion, såg så klart "the fighter" :) mycket mycket bra, så sjukt taggad man blir när man ser den. Skuggboxades hela vägen hem, hahha! eller inte ;) ! men inte långt ifrån :P


Nu är jag nästan precis hemkommen från pålsjöskog med GULDET, morfar syrran och magnus :) mysig promenad. Snart ska jag & babe bege oss mot IH. Ska se några från Kaisho tävla. Var ju meningen vi skulle till Milton i dag och fira honom, men stackaren har åkt på maginfluensa :( Så det är inställt. Isch. . typsikt. Niklas fest blev också inställd, så får se vad som händer ikväll. tycker så synd om dem. : / -

Saknar mitt guld mer nu när jag träffat dem. . men nästa helg ska jag se om jag kan komma ner och mysa ännu mer med dem! ♥
Nu ska jag göra ve mig det sista :) ! Vi hörs, ha en toppen lördag. 


2011-03-10
 19:21:29

Då var jag här igen.

I dag vilar jag, rätt bra iniativ av mig. Det spritter i kroppen, men jag ska träna i morgon så :) ! 

Boxning i går, skönt i kroppen i dag, älskar att få ta ut det sista i kroppen. Man somnar så jävla gott sen ;) ! Haha. Knappt så jag hörde klockan i morse. Men upp kom jag och sedan iväg till skolan..


I går mös jag en stund med Malin och Milton :) mys mys, var väldigt längesedan. & på lördag är det kalas och sedan fest på kvällen. Kul :)


Det har inte hänt så mycket känner jag! ;) Var på sats i Malmö i tis, i västra hamnen. Där var rätt stort om man säger så. haha. Gick nästan vilse i omklädningsrummet ;) ! Gillar att Frida knappt kan gå, hahaha. I love ;) dock mindre kul för jag fick ingen träningsvärk. Får öka nu känner jag! ;D Maten går bra, försöker hålla mig inom mina kalorer, & i dag när vi pluggade ät 2 av klasskamraterna kaka, & jag trodde jag skulle kunna döda för en bit, men ICKE! Så jävla nöjd. :D



Nej, nu känner jag hur jag lägger upp detta inlägg tematiskt, så jag slutar hellre skriva ;D haha. Vi hörs : ) ♥
2011-03-07
 20:53:35

En dag i skogen.

Emelie kom hit 12 i dag :) vi gick 12.10 & vi var hemma vid 14.30. 


Det var riktigt skönt att komma iväg, snacka lite och bara mysa. Vi gick och gick och gick. . :) & jag har så ont i rumpan. Haha. Efter promenaden var min kropp helt slut! Fick hoppa boxen i dag. Vill inte bli sjuk nu när jag börjat inför mitt mål ;P. I morgon blir det gymmet i Malmö :) Ska bli kanon. Sedan plugg med Frida, sova där så vi blir klara med vår tenta! Urk


Det var riktigt mysigt att träffa Emelie i dag, det var ett tagsedan. ♥ Efter promenaden gick vi till hemköp och köpte mjöl, bananer och hallon. Hem och gjorde smootie och scones. Mycket mumsigt, sedan lagade jag lite mat.. och sen gick Emelie hem till Malin för att lämna ett recept. :) Nu ska jag ta min onda rumpa och sätta mig mjukt i soffan ;D ! 


Finaste Emelie.

Det blev några inlägg i dag, hi. Börjar bli duktig nu på detta. :D

Ha en mysig måndagskväll. . ♥
2011-03-07
 13:30:00

en annan lista ;)

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag fick veta hur jag ska nå mitt mål i sommar :) .
Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt här.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Drack kaffe.

Det sista du sa högt: "Puss, love you"

Det senaste någon sa till dig: "Ha det bra i dag min stjärna".

Vad har du druckit idag: Kaffe.

Vad var det senaste du åt: 2 mackor :) .

Vad var det senaste du köpte: En pt-timme.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun



Vad är det för väder hos dig nu:
Lite gått, men det spricker nog upp snart ;D

Godaste glassmaken: Choklad :D

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag vet inte, hm. Har inte varit med om det själv, men kanske :)

Sover du tungt: Ja, det tycker jag.

Drömmer du mardrömmar: Inte jätteofta ;).

Favoritklädsel: Jeans och tröja.

Favoritlåt just nu: Tonight I'm fuking you - Enrique Iglesias

Vad ser du om du tittar till höger: Våra soffor :P.

Vad gör dig glad just nu: Att våren är på väg, och att babe har fått nytt jobb :D .

Vad ska du göra härnäst: Städa undan och kanske klä på mig.

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Glad, :) lite trött efter att babe väckte mig kl 7.14.

Favoritgodis: Choklad :D .

Kläder just nu: Hotpant och t-shirt.

Sommarplaner: Vara snygg, resa, jobba, umgås med familj och vänner & så mycket mer.
Hur många kuddar sover du med: 2 stycken

Spelar du något instrument: Nej.

Morgon eller nattmänniska: Blandat faktiskt.
Vad är viktigast för dig: Att alla i min familj är friska och mår bra.

Är du kittlig: Tyvärr jättemycket.

Snarkar du: Jag säger nej, men sambon säger jo :P.

Stjärntecken: Vädur.

Äckligaste insekten: Hysteriskt rädd för spindlar, urk.

Längtar du mest efter just nu: Värme.


lite kul med en sådan lista ;) slippa tänka varje dag. Haha.

2011-03-07
 08:24:21

Då var det klart.

Sorry för dåligt bloggande. . varit så upptagen! :) hah. 

I går intog jag Pålsjö för första gången detta år, väldigt tidigt för att vara mig, men jag ville prova på. Mina luftrör var inte med mig hela vägen, så jag körde på intevaller istället, vilket gick bra :) ! Efter pålsjö fick jag sticka hem fort, i med en proteinshake och sedan mot Sats. Jag var faktiskt lite nervös måste jag erkänna! Haha.. Calle drog av sig tröjan & fick veta först ;P 

Det gick bra i alla fall, vi har nu 13 veckor på oss att nå våra mål. & precis som jag skrev innan så 5 kilo bort, underhudsfett! Det borde vi klara, ½ kilo i veckan. . Ohja! Det jobbiga med detta nu är, att vi kan ju inte komma dit och INGET har förändrats, hahaha! Det hade varit lite pinsamt måste jag erkänna. Det var ju lite därför vi valde att gå dit, just för att någon annan ska veta våra mål och därefter visa att vi kan nå de! :) Ska bli en rolig resa, så ikväll ska vi fotografera oss, & mäta oss! Jag är taggad, och denna sommaren ska jag kunna gå på stranden och njuta av att slippa dra in magen ;) ! Btw, kolla in Hans blogg, Hääär :) !

I dag väntar jag in Emelie, vi ska mysa i pålsjöskog, sedan hem och baka scones och dricka te. Te kan jag ju dricka, för det är ju typ noll. Samma med kaffe ;) ! 

Nu ska jag börja göra i ordning här hemma, så vi kan vistas här ;) ! men jag lovar att vi hörs snart igen. ( & den där förbannade listan, jag skiter i den, sorry :P


mina fina FINA syskonbarn, som ger mig så mycket energi. Oh, jag älskar dem. . Så så mycket. ♥


2011-03-04
 10:43:44

Heelg :)

I dag är det fredag :) härligt!


Har hunnit med dammsugning & snart ska jag upp och hämta en matta till syrran i affären här i närheten. haha =) Sen ska jag hem till mamma, fixa med lite papper och sedan sticka och träna tänkte jag! Jag skulle tränat kl 9 i morse, men kände att jag behövde sova ut i dag. . Jag vaknade dock kvart i nio :) men ändå. Så styrketränar sen. 

jag känner att jag kommit av mig av listan, :P ! men, får ta tag i det ikväll- :) ! 

i går efter spinningen hann jag hem, duscha och göra ve mig, sedan var det direkt till rydebäck. paul fyllde år, så det var middag och lite vin :) ! inte alls fel en torsdag. 

nej, ska börja göra ve mig nu lite. . & tro det eller ej, men är FAN beroende av jävla nässpray IGEN! Jag blir tossig på mig själv. & inte bara det, får ju så jävla lätt näsblod när jag använder nässpray. . Men måste. haha, jävla dilemma ;P ! Åja, det löser sig :D !

nej, tänderna ska borstas, så vi hörs sen :)

Puss ♥


2011-03-02
 18:29:19

alltså. .



Saken är den att jag faktiskt har tidställd ett inlägg, men det blev utan! Hm, skumt. Nu hinner jag inte fylla i listan. ska strax ta bussen ut till Kaisho och boxas :) ! 

Får se om jag hinner när jag kommer hem igen. . :)
2011-03-02
 15:00:00

Lista.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 –   En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 –   Min favorit årstid och varför.

Dag 4 –   Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 –   Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 –   Typ av killar jag faller för.
Dag 7 –   Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 –   En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 –   Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


min favorit årstid är givetvis sommaren :) slippa massa kläder, sitta på balkongen och dricka öl/vin. Man är så mycket positivare på sommaren, i alla fall jag =) ! jag älskar att bara kunna hoppa i ett par skor och sedan bara gå ut! slippa jacka, halsduk och dylikt.
Så sommar säger jag! :D 


2011-03-01
 22:07:54

krävande.



jag vet att jag är en krävande person, och att jag inte tar skit ifrån någon. & det står jag för. jag tar inte skit, för jag förtjänar inte skit. just detta har jag lärt mig ifrån min barndom. MEN en sak har jag svårt för, och det är att veta vem som är mina riktiga vänner. när jag väl tror att jag har hittat en riktigt vän, så blir allt annorlunda. det finns en anledning till varför personer inte vet något om min bakgrund, just för att jag är rädd för dessa förändringarna. jag vill inte lägga ut mig naken och hjälplös och tro att mina vänner ska finnas där och förstå, för att sedan vända ryggen. nu har inte detta hänt, men jag är rädd för det!

nog om det, kände att jag bara behövde skriva av mig



i morgon är det skola, 9.oo ska vi ses. kul? nej, jag hade just nu kunnat ta en vecka ledigt, skita i det för att sedan ta upp det igen. men, nu gäller det bara att bita i det sura äpplet. fixar jag det ? ohja!
träning i morgon, boxning. oh, älskar det



nej, nu är det lite tv innan sängen :) !


2011-03-01
 17:15:01

Tisdag :)

Fortsätter med listan.


Dag 1 –
En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 –   En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 –   Min favorit årstid och varför.
Dag 4 –   Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 –   Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 –   Typ av killar jag faller för.
Dag 7 –   Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 –   En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 –   Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Då bloggen inte vill lägga upp bilder får jag köra utan bild. Men den personen jag skulle vilja träffa är min mormor. Usch vad jag saknar henne. Har så mycket jag vill berätta för henne, så mycket hon missar. Min lilla ängel.  ♥