2011-07-24
 02:09:44

Vilken eftermiddag/kväll.

Dagen började lugnt här hemma, ner i stan en vända för att inhandla småting till kvällen som skulle spenderas med Ida och Daniel! Ida och jag bestämde att vi skulle ner i stan och ta plats under matchen, så vi verkligen fick platser. Vi klev in på hampan, och fick bord direkt! : ) inte alls illa. vi beställde in dricka, och sedan satte vi oss och småsnackade. När klockan blev ca 18.20 ringde babe mig och berättade att han och Daniel bara skulle hem om till oss så Calle fick bytat tröja, så jag & Ida beställde in dricka till dem för de skulle ju snart befinna sig hos oss. Ca 18.40 ringer jag Babe, utan svar! Tycker det är konstigt då han alltid svarar och har mobilen igång. Ida ringer Daniel, samma resultat! Daniel ringer en stund senare, snabbt berättar han att Calle blivit nerslagen på vägen ner och att han behöver sys. Vi tar honom inte riktigt på allvar då han slänger på luren direkt. Ida går och kissar och jag försöker få tag på Babe utan resultat. Vi båda blir lite oroliga och Ida försöker nå Daniel igen. Daniel säger att han menar allvar och att calle måste in till sjukkhuset. 


Vi förstod att han menade allvar, så vi lämnade över vår dricka till några damer som satt brevid oss. Det gjorde ju deras kväll :) ! gick bort till konserthuset där de stod! Polisen var på plats och ja, calle han blödde. Visste inte hur illa det var då jag knappt fick prata med honom för polisen pratade med honom. 
Saken är den, att när Calle och Daniel var på väg ner ifrån hälsobacken stod det tre killar vid pålsjögatan, in i gränden och bara vänta. Sedan sa det bara pang och det fick Calle mitt i nyllet. Sedan när Calle låg ner sparkade på honom. Daniel trillade ut på gatan då han blev "träffad" av Calle i fallet. Största rädslan där var ifall de hade kommit en bil, kört på honom! Polisen var mycket trevliga och de fick fatt i killarna som transporterade sig i en bil, en tant stannade förbi som hade sett det och både hon och Daniel hade tagit registernskylten vilket ledde till en snabb jakt. En kille som hade suttit på bussen hade sett vad som hade hänt och bad chaffören stanna vid rödljuset och hoppade av och gick upp till calle. Det kallar jag MEDMÄNNISKA! Vet inte riktigt hur man tackar en sådan människa.
I vilket fall, så fick de tag på bilen. Calle var tvungen att följa med att bevittna att det var dem som satt i bilen, men på vägen hade polisen redan beslutat att ta in dem så han fick åka till sjukhuset istället. Inget "allvarligt", de skulle typ sytt honom, men läkaren menade på att det läker finare utan stygn, och att det är mindre risk för infektioner. Sköterskan gav oss som förslag att vi skulle ner och sätta oss och ta varsin öl. . Hahha! älskar henne, hon var sjukt härlig! Mat var första stoppet, och det var ju inte det lättaste med Calles läpp.  Folk tittade lite konstigt på honom ;P men mat fick vi och sedan begav vi oss till Bishops vid knutan och bara softa! Mycket skönt. 

Nu är vi hemma, det blir en lugn dag i morgon. Får nog göra lite soppa till min darling. Så han får i sig lite mat! :) Tröttsamt att ingen annan ingrepp, eller att busschaffören ringde polisen. Polisen vi pratade med förstod heller inte att fler inte ringde, folk är fega i nu läge! Det gäller bara att lyfta luren, slå 112 och förklara läget. Du behöver inte nämna ditt namn eller vittna! Bara rädda dina medmänniskor. 

Ta hand om varandra där ute nu. . man vet aldrig när det tar slut. 


Helena.

Jag är glad att han mår bra, och att du mår bra. Jag älskar dig. <3



PUBLICERAT: 2011-07-24, 12:22:00 | URL: http://helenaskog.blogg.se/
Anonym

Fy. Vad är.detta för.sjuk värld.. hoppas du är på bättrings väg och ätt calle repar sig fint. Sänder massa kramar till er.



PUBLICERAT: 2011-07-24, 14:15:27 | URL: http://tiiniisen.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: